Voor het interieur van het najaar van 2017 zijn er weer verschillende woontrends. Verder in dit artikel gaan we hier op in. In elk geval zijn de woontrends rauw grof en stoer. Maar ook de warmte en het industriƫle komt weer op. Voor het najaar van 2017 geld het ook dat de beleving van jouw huis steeds belangrijker word. In het interieur zijn er veel warme aarde tinten die vroeger niet zo snel werden gebruikt. Goud, framboos en dieprood zijn kleuren die erg in trek zijn. In dit artikel gaan we in op de verschillende interieur design trends voor het najaar van 2017.

De trends voor interieur:

 

De kurk trend

Ten eerste hebben we de kurk trend. Deze kurk is dan ook in veel verschillende designs te vinden. Deze kurk is in opkomst en is dan ook een stijlvol materiaal dat warme en ook textuur kan toevoegen aan verschillende woonruimtes. De kurk is ook ideaal om te gebruiken voor het verbeteren van de akoestiek binnenin jouw huis. Deze kurken zie je vaak staan bovenop een salontafel, bij krukjes en ook bij een bijzettafel kun je zo’n kurk gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten interieur waarbij je zo’n kurk kunt gebruiken. Wanneer jij ook een kurk gaat toepassen in het interieur, dan doe je zeker mee met de tijd.

Kies voor donkerblauwe kleuren

De tweede trend heeft te maken met de kleuren. De kleur blauw blijft namelijk een echte trend. Zo is er de grijsblauwe Denim Drift kleur die erg populair is. Naast deze blauw en grijze kleur is de kleur donkergroen ook een echte aanrader voor in jouw huis. Deze kleur past ook bij een Scandinavische woonstijl. Iets erg moois om te doen is om te kiezen voor brons of goud en dit te combineren met blauw. Zo kun je gaan voor een grijsblauwe of donkerblauwe bank die je combineert met bijvoorbeeld een bronzen of koperen tafel.

Urban Jungle plant

Als derde trend is er de urban jungle plant. Deze planten zijn helemaal in de mode. Doordat de planten lekker groen zijn en goed opvallen krijg je een prachtig huis. Groen is erg functioneel en staat dan ook erg levendig en sportief. Planten mogen er zijn en mogen dan ook gepresenteerd worden in het huis. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een mini mini moestuin in je huis te beginnen en wat te kweken. Het gevolg, een prachtige bloem en/of vrucht.