Design verlichting kopen

Verlichting, we hebben het allemaal in ons huis staan. Dit is dan ook een handig item om je huis mee te decoreren. Zo heb je heel veel verschillende design lampen in verschillende stijlen voor verschillende prijzen. Zo heb ik een kleine selectie gemaakt van soorten design verlichting voor verschillende prijzen. Ook zal ik sites vrijgeven waar het verstandig is om een design lamp aan te schaffen.

Binnenverlichting

Hang design verlichting zie je veel boven eettafels. Hier kunt u dan ook echt pakken qua  design. Hierbij kunt u dan ook variëren tussen het aanschaffen van een kroonluchter of een hanglamp. Kroonluchters zijn toch vaak wat klassieker dan de plafondlamp. Ook is het verstandig te kijken naar welke vorm ijzer u gebruikt in uw huis. Als u bijvoorbeeld veel goud in uw huis heeft staan zou het raar staan om een zilveren lamp te nemen.
De lampen variëren van prijs van 100 tot en met boven de 1000 euro. Tafellampen zijn ook heel speels in hun design. Zo hebt u muizen die een lamp vasthouden als tafellamp, maar ook weer hele strakke serieuze tafel verlichting. Bij de tafellampen kunt u echter wel meer variëren in stijl in vergelijking met de vloerlampen. Vloerlampen zijn vaak van een metaal soort die erg prominent terug is te zien in het design. De tip die ik eerder gaf over metaal is hier goed bij toe te passen.

Buitenverlichting

Vaak als we aan design verlichting denken dan denken we aan binnenverlichting en niet perse aan buiten verlichting. Toch is er bij buitenverlichting ook veel variatie. Zo kunt u verlichtende tuinpotten kopen en nog veel meer! Eigenlijk zijn de tips die ik u eerder heb gegeven ook toepasselijk voor de design verlichting buiten. Zo zijn er ook stekkerdozen verkrijgbaar in de vorm van paaltjes om al uw verlichting op aan te sluiten.

Handige Tips en trucs

Kijk goed naar de herkomst van het designer item wat u wilt gaan aanschaffen. Zo is er een groot verschil in stijl tussen een Scandinavisch design item en een Italiaans design item. Ook omdat we werken met verlichting is het goed om te kijken naar hoeveel energie de lamp verbruikt .Vooral met buiten verlichting is dit belangrijk aangezien dit zeker in de winter maanden elke avond aan zou kunnen staan. Sites zoals Flinders.nl heeft een groot assortiment. Kijk dan ook regelmatig naar de sale omdat we het over zulke grote bedragen hebben.