Design verlichting, zeer mooi, maar helaas ook onbetaalbaar voor sommigen

Wanneer u in een meubelzaak staat, dan ziet u vast ook wel de afdeling met de design verlichting. Deze design verlichting is vaak zeer mooi, maar helaas voor vele mensen niet goedkoop. Sommige mensen hebben geen geld om honderden euro’s te besteden aan 1 lamp. Toch betekent dit niet dat u thuis geen mooie lampen kan hebben, ook met een beperkter budget! Hieronder vindt u alvast enkele alternatieven.

Enkele alternatieven voor design verlichting

  • Verlichting of design verlichting koopt u waarschijnlijk omdat u het mooi vindt, niet omdat het een dure ontwerper heeft. Vaak kan u dan ook soortgelijke design verlichting terugvinden in goedkopere winkels zoals Ikea en dergelijke. Daar vindt u soortgelijke lampen terug voor een fractie van de prijs.
  • Bent u zelf heel creatief? Probeer dan bestaande lampen te verbouwen of koop zeer goedkope lampen aan in Kringloopwinkels en dergelijke zodat u zelf uw eigen designlamp kan maken. Bent u zelf niet zo creatief, maar iemand in uw omgeving wel? Vraag dan of zij het kunnen doen voor u en biedt hen een kleine vergoeding aan. Ook dit is een manier om goedkoop aan design verlichting te geraken.
  • Designlampen hoeven niet noodzakelijk nieuw te zijn om mooi te zijn en goed te werken. Daarom kan het ook handig zijn eens tweedehandswebsites te bekijken in verband met het aanbod. Ook rommelmarkten doen het goed hierbij, net als Kringloopwinkels… Hier kan u soms heel goedkoop design verlichting terugvinden indien u goed zoekt.
  • Misschien heeft u wel iets helemaal anders thuis staan dat wel wat waarde heeft,
    maar waar u eigenlijk vanaf wilt. Misschien is het dan wel een idee om uw waardevolle spullen te proberen ruilen tegen deze design verlichting. Ruilen is steeds meer in op sociale media zoals op Facebook. Daar kan u tal van groepen terugvinden waarin er van alles geruild wordt met elkaar.

Wanneer u probeert rekening te houden met (een van) deze tips, dan wordt de kans veel groter dat ook u design verlichting goedkoop kan aankopen en hier zelf van kan genieten bij u thuis.